Ideologia marxista

Ultimele comentarii

nu este rusinos sa spui ca ...

24/08/2015 @ 16:12:12
de catre tudor


TOT CE SCRIETI ESTE FRUMOS ,adevarul ...

24/08/2015 @ 16:04:14
de catre tudor


Calendar

Iulie 2017
LunMarMierJocVinSamDum
 << < > >>
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Anunt

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

rss Sindicalizare

Linkuri

  Iun022015

  13:44:13

  comunism.blogest.ro:PENTRU O ROMANIE A DREPTATII SI DEMNITATII UMANE  Cei mai multi dintre romani au inteles,in sfarsit, ca prin distrugerea statului in mod sistematic, a rolului sau economic, social si national, prin instaurarea regimului capitalist, s-a urmarit ca poporul roman sa devina un popor de slugi, cersetor la "Inalta Poarta" din Washington si nu numai. Partidul nostru a monitorizat intreaga perioada in care tara se indreapta catre dezastru, identificand vinovatii precum si cauzele generatoare de haos. Noi, am fost supusi la discriminare din partea politicienilor romani, precum si a slugoilor acestora, neputand, in felul acesta, nici sa luam legatura cu cetatenii si nici sa accedem in organismele de decizie. Dorim sa luptam prin toate mijloacele posibile impotriva unui sistem criminal si corupt (capitalist) si al inlocui pe acesta cu sistemul socialist care sa reconstruiasca Romania cu poporul si pentru popor. Romania capitalista din ziua de astazi e o tara secatuita de resurse umane, fara industrie, cu o agricultura medievala, cu o retea sanitara distrusa, cu un sistem educational ineficient si cu integritatea
  nationala in pericol. La ora actuala, Romania este dependenta de organismele financiare internationale, fiind inglodata in datorii, pentru a caror rambursare vom munci noi, precum si generatiile viitoare. In cazul in care am dori sa facem o imagine a Romaniei dupa mai bine de un sfert de secol de capitalism, am constata urmatoarele: 
  ROMANIA este, in momentul de fata, o tara la discretia capitalistilor din interiorul tarii, in cardasie cu capitalismul multinational, cu un tineret care isi cauta locuri de munca prin tari straine, cu o rata demografica in scadere drastica, in care copiii mor in numar absolut ingrijorator la nastere! Romania a ajuns o tara despre care se vorbeste fara prea multa simpatie, in lume! Daca dorim sa aflam care este cauza acestei situatii fara precedent, nu ne putem gandi decat la _ COMPORTAMENTUL CRIMINAL AL TUTUROR PARTIDELOR PERINDATE LA PUTERE, DUPA 1989, DAR SI AL GUVERNARILOR PREOCUPATE DOAR DE IMBOGATIREA PERSONALA SI DE GRUP si toate acestea facandu-se, IN DISPRETUL MULTIMII SARACITE ! Bineanteles, indiferent de felul in care erau si sunt denumite respectivele grupari politice _crestin-democrate, taraniste, liberale, social-democrate, democrate etc., acestea au actionat in acelasi sens _ in sensul de a distruge statul Roman, de a distruge ROMANIA ! In acelasi timp, facem o remarca prin a evidentia comportamentele grave ale guvernarilor P.Roman si T.Stolojan, care au scos la mezat, pur si simplu, intreaga munca a poporului roman timp de aproximativ 40 de ani, dar si a celorlalte guvernari care au adancit dezastrul, indeosebi a guvernarii Boc-basescu, acestia atentand pe fata la siguranta individuala a cetatenilor Romaniei!
  Acestea fiind spuse, se pot trage urmatoarele concluzii :
  _Partidul Comunist Roman-xxi considera ca poporul este indreptatit sa ceara spre recuperare toate drepturile FURATE
  si INSTRAINATE in mod abuziv de partidele post-decembriste. Tot ceea ce a apartinut poporului, trebuie sa reintre in strapanirea poporului, prin toate modalitatile, inclusiv prin NATIONALIZARE, daca va fi nevoie !
  _Unica preocupare a noastra va fi cea care se refera la rezolvarea intereselor fundamentale ale cetateanului !
  _Consideram ca toate actiunile care sunt definite ca fiind "crime economice" NU SE PRESCRIU! In randul crimelor
  economice intra toate retrocedarile in natura ale activelor imobiliare de interes public (spitale, institutii culturale, scoli etc.), precum si toate ceea ce se cheama privatizare !
  _Se va inlocui modelul de dezvoltare capitalist cu MODELUL SOCIALIST DE DEZVOLTARE DURABILA care are ca
  viziune reconstructia tarii cu un popor care traieste in armonie sociala, cu perspectiva unei dezvoltari decente, un
  popor care sa munceasca si sa traiasca in liniste !
  _Se va inlocui statul capitalist "de drept" cu statul SOCIALIST DE DREPT, un stat al dreptatii si responsabilitatii, avand ca tel, REDEVENIREA ROMANIEI CA STAT NATIONAL, UNITAR, INDIVIZIBIL , DEMN SI SUVERAN !
  _Noi consideram ca statul e insusi poporul, cu institutii puternice, menite sa asigure drepturile fundamentale ale cetateanului, consolidarea unei societati drepte si echitabile pentru fiecare om in parte !
  _Vom inlocui economia capitalista de piata, al carei esec este in mod unanim recunoscut, cu ECONOMIA SOCIALISTA DE PIATA, un sistem social recunoscut ca fiind benefic cetateanului roman, un sistem bazat pe pluralismul formelor de proprietate asupra mijloacelor de productie, in care statul intervine activ in prevenirea si corectarea eventualelor derapaje si disfunctionalitatilor generate de raportul dintre cerere si oferta sau de comportamentul speculativ al actorilor economici. Ei, bine, coloana vertebrala a acestui tip de sistem este economia bazata pe proprietatea publica, de stat si cooperatista, ce asigura capacitatea statului de a gestiona in favoarea comunitatii productia si
  schimbul de valori, repartitia venitului national in functie de munca depusa de fiecare, in functie de raspundere si responsabilitate sociala.
  In incheiere, doresc sa va intreb:
  _Nu v-ati saturat de sistemul capitalist ?
  _Nu v-ati saturat de minciuna, egoism, nedreptate, coruptie, de saracie si umilinta ?

  Nu va mai lasati pacaliti si speriati de invocarea asa numitei "crize mondiale", ca fiind cauza dezastrului! Fonduri exista, numai ca puterea le foloseste in folosul si-n interesul ei ca si al sustinatorilor din tara si din strainatate! 
  Partidul nostru este un partid de stanga adevarata, adica lupta pentru popor si pentru interesele poporului! Este
  nevoie ca Romania lor sa devina ROMANIA NOASTRA, al celor ce muncesc, a poporului !  ILIE DOROFTEI,
  presedinte al O.J.Mures a 
  PARTIDULUI COMUNIST ROMAN-XXI  Admin · 238 vizualizari · Scrieti un comentariu

  Link permanent catre articolul complet

  http://comunism.blogest.ro/Comunism-b1/comunismblogestroPENTRU-O-ROMANIE-A-DREPTATII-SI-DEMNITATII-UMANE-b1-p23.htm

  Comentarii

  Acest articol nu are Comentariu momentan


  Scrieti un comentariu

  Statutul noilor comentarii: Publicat

  Url-ul dvs. va fi afisat.


  Va rugam introduceti codul continut de imagini


  Textul comentariului

  Optiuni
     (Salveaza numele, emailul si url-ul in cookies.)