Ideologia marxista
Sunt COMUNIST si nu regret !

Ultimele comentarii

nu este rusinos sa spui ca ...

24/08/2015 @ 16:12:12
de catre tudor


TOT CE SCRIETI ESTE FRUMOS ,adevarul ...

24/08/2015 @ 16:04:14
de catre tudor


Calendar

Octombrie 2015
LunMarMierJocVinSamDum
 << <Sep 2017> >>
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Anunt

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

rss Sindicalizare

Linkuri

  Afisarea articolelor postate in: Noiembrie 2015

  Nov262015

  EROARE sau INCOMPETENTA A JUSTITIEI din ROMANIA !?


  Pur si simplu nu mai inteleg nimic ! Nu stiu daca justitia romaneasca este, de fapt, o justitie in adevaratul inteles al cuvantului, sau, o pseudojustitie!? Nu stiu cine a avut interesul ca aceasta (justitia) sa fie atat de slab reprezentata, insa cert este ca daca am copiat modelul american de justitie, unde femeile detin o pondere cu mult mai insemnata, comparativ cu barbatii, am savarsit e grava eroare ! Dupa toate probabilitatile, statul roman va avea inca mult de platit din cauza proceselor pierdute la CEDO, din cauza faptului ca magistratii romani nu sunt in stare sa discearna, sa distinga binele de rau _ nu sunt in stare sa judece impartial _ nu sunt in stare sa fie cinstiti, sa fie loiali jurisprudentei si nu intelegerilor marunte, mercantile, meschine si, in ultima instanta, necinstite !

  In incercarile noastre de a ne relua denumirea ce ni se cuvine (de aproximativ cinci ani ne tot razboim !), aceea de PARTIDUL COMUNIST ROMAN, am fost respinsi de catre Tribunalul Bucuresti ! De ce ? Aceasta este solutia la care au ajuns magistratii din Romania, ca nu trebuie permisa reaparitia un partid politic cu aceasta denumire, de partid comunist ! Iarasi revin si intreb _ de ce ? Pentru ca, comunismul a fost un sistem greu de suportat de catre populatie, pentru ca a fost totalitar, bla-bla, bla-bla, bla-bla etc. Dar, intreb eu (iarasi), in acest caz de ce s-a permis de catre magistratii din Romania inscrierea in Registrul Partidelor Politice a Partidului Alianta Socialista, a Partidului  Alternativa Socialista si, in sfarsit, a Partidului Socialist Roman ?!? Cum s-a permis inscrierea lor din moment ce in programul acestora se mentioneaza in mod cat se poate de clar, ca :
  _ "PARTIDUL SOCIALIST ROMAN este un partid autentic de stanga, cu un program de inspiratie MARXISTA ..."
  _ "PARTIDUL SOCIALIST ROMAN este continuatorul traditiilor miscarii socialiste, COMUNISTE, si muncitoresti din ROMANIA."
  _ "PARTIDUL SOCIALIST ROMAN isi propune sa revitalizeze traditiile inaintate romanesti, sa contribuie la reconstructia si dezvoltarea miscarii                   socialiste si COMUNISTE din ROMANIA".   etc. etc.     Exemplele de acest gen pot continua !
  Deci, nu inteleg motivatia pertinenta a respingerii cererii noastre de reluare a vechii denumiri a partidului, din moment ce in Programul partidului scrie 
  negru pe alb ca suntem continuatori ai comunistilor !? Imi poate explica cineva acest lucru ?! Pentru mine ramane un mister ! Sau, poate ca politicienii
  se tem de aparitia pe buletinele de vot a PCR, acest lucru facand sa incline balanta in favoarea respectivului partid ?! Poate asta ii deranjeaza foarte serios pe "bravii" nostri politicienii ! Ei stiu ca daca noi,comunistii,reusim sa accedem in Parlamentul Romaniei, vor avea tot timpul in coaste pe cineva care sa le zadarniceasca intr-o extrem de mare masura activitatile necinstite _ hotii, minciuni, coruptie etc. Intr-un fel, le dau dreptate ! Nici eu, daca as avea asemenea preocupari, ca ale lor, nu m-as simti foarte comod intr-o atare situatie ! Un singur lucru as dori sa mai relev _ inca nu am primit raspunsul de la CEDO in problema mentionata !! Dar, s-ar putea sa-l primim chiar inaintea sarbatorilor ! Ce ziceti de aceasta posibilitate, "mult prea stimati politicieni" !? Ar fi un "cadou binemeritat" pentru toti politicienii din Romania , asa-i ?! Mai ales ca raspunsul va fi, dupa cum il banuiti si voi, in favoarea noastra, a comunistilor !


  Biroul de presa al  
  PARTIDUL SOCIALIST ROMAN

  Admin · 327 vizualizari · Scrieti un comentariu
  Nov112015

  NOUL GUVERN AL ROMANIEI - Satisface el, exigentele poporului _ sau, nu ?

  Din pacate, o totala descompunere exista in spatiul romanesc, care a devenit o mlastina, un iad contemporan imbascit cu mizerii umane, in care degringolada este caracteristica principala ! Aproape totul in jurul tau putrezeste, aproape totul isi pierde sensul. ajungand neant si zadarnicie. Suntem o natie impotenta, suntem o natie de lichele ? Suntem o natie de netrebnici, de incapabili ? Tot ce putrezeste in jurul nostru nu are darul de a ne deprima, ci, dimpotriva, are menirea de a ne trezi la viata, de a ne trezi din somnul acesta al delasarii, al blazarii ! Da, Romania trebuie sa renasca din propria cenusa, precum pasarea Phoenix ! Pana atunci, insa, suntem nevoiti a ne referi, in exclusivitate, la tara noastra, cautand sa intelegem starea actuala a acesteia, _ asa deci,
  avem un alt guvern si un alt prim ministru ! Nu stiu daca si cei din guvern sunt detinatorii a cate unuia sau mai multe dosare penale, dar asta o vom afla in curand _ cert este ca Dacian Ciolos, actualul prim ministru, este urmarit penal in dosarul de instanta nr.25497/2012 privind privatizarea ICA 
  (Institutul Chimiei Alimentare) ! De aici, se trage concluzia ca e de o importanta covarsitoare faptul daca esti sau nu santajabil ! In viziunea penalilor 
  guvernamentali (adica, o proportie de 80-90 / % din guvern), acest lucru _ santajabilitatea _ este cea mai importanta "calitate"! Cei multi dintre cei care conduc tara sunt santajabili, deci penali !
  In ceea ce-l priveste pe Dacian Ciolos, acestuia i s-a cerut sa raspunda daca este sau nu ofiter sub acoperire (in favoarea unor agenturi straine sau romanesti). Vom afla ! O alta problema este aceeia ca actualul prim ministru are dubla cetatenie, franceza si romana, iar Constitutia spune ca atat Presedintele Romaniei cat si Prim Ministrul, impreuna cu ministrii , nu au voie sa detina decat cetatenia romana ! Stau si ma-ntreb, oare nu se gaseste pe intinsul Romaniei un politician cinstit, inteligent si cat se poate de tehnocrat, incat sa poata ocupa o asemenea functie ? Aici, se poate veni cu un singur raspuns si anume _ puterile straine, a caror colonie suntem, putin le pasa ca in CONSTITUTIA ROMANIEI sunt prevazute o serie de reguli care trebuie respectate!La ordinul lor, pentru ca de ordin este vorba, trebuind sa se conformeze atat presedintele tarii, cat si ceilalti "alesi"_ si cu asta, basta !

  Presupun ca noi, comunistii, suntem greu de "strunit", in eventualitatea in care intram in parlament, deci sa putem avea putere de decizie. De ce sustin acest lucru ? Pentru ca noi NU suntem santajabili, iar chiar daca vreunul dintre noi ar calca pe bec, l-am dibui imediat, urmand a fi "exmatriculat" din randurile membrilor de partid si deferit justitiei !

  Si, fiindca veni vorba de a accede in Parlamentul Romaniei, cea mai importanta institutie a tarii, vom depune eforturi care sa multumeasca populatia Romaniei, iar printre acestea, s-ar putea enumara :

  _Nationalizare tuturor mijloacelor de productie .
  _Economia Romaniei s-ar baza pe : proprietatea de stat _ proprietatea privata _ proprietatea mixta . Este necesar ca, intre aceste trei feluri de            proprietate sa existe o puternica interdependenta, iar principalul atu va reveni, bineanteles, proprietatii de stat .
  _Schimbarea din temelii a CONSTITUTIEI ROMANIEI .
  _Schimbarea CODULUI PENAL ( printre altele, numarandu-se si reintroducerea pedepsei capitale) . 
  _Independenta, cu adevarat, a justitiei .
  _Introducerea serviciului militar obligatoriu, precum si refacerea industriei militare romanesti .
  _Schimbarea denumirii Romaniei in Dacia .
  _Schimbari  esentiale in domeniul sanatatii, schimbari care vor fi in avantajul intregii populatii .
  _Schimbari in domeniul educatiei, care vor fi, de asemenea, in folosul populatiei .
  _Asigurarea unui spatiu de locuit pentru toti romanii .
  _Asigurarea unui loc de munca pentru toti, tinand cont de gradul de pregatire a fiecaruia .
  _Interzicerea vanzarilor catre straini a pamantului romanesc si, deasemenea, readucerea in sfera patrimoniului romanesc, a ceea ce a fost vandut .
  etc.  
  Desigur, acestea nu sunt decat cateva din revendicarile pe care vom dori sa le punem in aplicare, insa pentru acest lucru va trebui sa procedam de asa maniera incat sa capatam increderea populatiei, care, speram sa isi schimbe total modul de a vota _ sa voteze in favoarea celui care va intruni calitatile de cinste, probitate morala, competenta si iubire de patrie !  ILIE DOROFTEI,
  Presedinte al C.J.Mures a
  PARTIDULUI CCOMUNIST ROMAN-XXI

  Admin · 284 vizualizari · Scrieti un comentariu