Ideologia marxista

Ultimele comentarii

nu este rusinos sa spui ca ...

24/08/2015 @ 16:12:12
de catre tudor


TOT CE SCRIETI ESTE FRUMOS ,adevarul ...

24/08/2015 @ 16:04:14
de catre tudor


Calendar

August 2017
LunMarMierJocVinSamDum
 << < > >>
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Anunt

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

rss Sindicalizare

Linkuri

  Nov112015

  15:08:21

  NOUL GUVERN AL ROMANIEI - Satisface el, exigentele poporului _ sau, nu ?

  Din pacate, o totala descompunere exista in spatiul romanesc, care a devenit o mlastina, un iad contemporan imbascit cu mizerii umane, in care degringolada este caracteristica principala ! Aproape totul in jurul tau putrezeste, aproape totul isi pierde sensul. ajungand neant si zadarnicie. Suntem o natie impotenta, suntem o natie de lichele ? Suntem o natie de netrebnici, de incapabili ? Tot ce putrezeste in jurul nostru nu are darul de a ne deprima, ci, dimpotriva, are menirea de a ne trezi la viata, de a ne trezi din somnul acesta al delasarii, al blazarii ! Da, Romania trebuie sa renasca din propria cenusa, precum pasarea Phoenix ! Pana atunci, insa, suntem nevoiti a ne referi, in exclusivitate, la tara noastra, cautand sa intelegem starea actuala a acesteia, _ asa deci,
  avem un alt guvern si un alt prim ministru ! Nu stiu daca si cei din guvern sunt detinatorii a cate unuia sau mai multe dosare penale, dar asta o vom afla in curand _ cert este ca Dacian Ciolos, actualul prim ministru, este urmarit penal in dosarul de instanta nr.25497/2012 privind privatizarea ICA 
  (Institutul Chimiei Alimentare) ! De aici, se trage concluzia ca e de o importanta covarsitoare faptul daca esti sau nu santajabil ! In viziunea penalilor 
  guvernamentali (adica, o proportie de 80-90 / % din guvern), acest lucru _ santajabilitatea _ este cea mai importanta "calitate"! Cei multi dintre cei care conduc tara sunt santajabili, deci penali !
  In ceea ce-l priveste pe Dacian Ciolos, acestuia i s-a cerut sa raspunda daca este sau nu ofiter sub acoperire (in favoarea unor agenturi straine sau romanesti). Vom afla ! O alta problema este aceeia ca actualul prim ministru are dubla cetatenie, franceza si romana, iar Constitutia spune ca atat Presedintele Romaniei cat si Prim Ministrul, impreuna cu ministrii , nu au voie sa detina decat cetatenia romana ! Stau si ma-ntreb, oare nu se gaseste pe intinsul Romaniei un politician cinstit, inteligent si cat se poate de tehnocrat, incat sa poata ocupa o asemenea functie ? Aici, se poate veni cu un singur raspuns si anume _ puterile straine, a caror colonie suntem, putin le pasa ca in CONSTITUTIA ROMANIEI sunt prevazute o serie de reguli care trebuie respectate!La ordinul lor, pentru ca de ordin este vorba, trebuind sa se conformeze atat presedintele tarii, cat si ceilalti "alesi"_ si cu asta, basta !

  Presupun ca noi, comunistii, suntem greu de "strunit", in eventualitatea in care intram in parlament, deci sa putem avea putere de decizie. De ce sustin acest lucru ? Pentru ca noi NU suntem santajabili, iar chiar daca vreunul dintre noi ar calca pe bec, l-am dibui imediat, urmand a fi "exmatriculat" din randurile membrilor de partid si deferit justitiei !

  Si, fiindca veni vorba de a accede in Parlamentul Romaniei, cea mai importanta institutie a tarii, vom depune eforturi care sa multumeasca populatia Romaniei, iar printre acestea, s-ar putea enumara :

  _Nationalizare tuturor mijloacelor de productie .
  _Economia Romaniei s-ar baza pe : proprietatea de stat _ proprietatea privata _ proprietatea mixta . Este necesar ca, intre aceste trei feluri de            proprietate sa existe o puternica interdependenta, iar principalul atu va reveni, bineanteles, proprietatii de stat .
  _Schimbarea din temelii a CONSTITUTIEI ROMANIEI .
  _Schimbarea CODULUI PENAL ( printre altele, numarandu-se si reintroducerea pedepsei capitale) . 
  _Independenta, cu adevarat, a justitiei .
  _Introducerea serviciului militar obligatoriu, precum si refacerea industriei militare romanesti .
  _Schimbarea denumirii Romaniei in Dacia .
  _Schimbari  esentiale in domeniul sanatatii, schimbari care vor fi in avantajul intregii populatii .
  _Schimbari in domeniul educatiei, care vor fi, de asemenea, in folosul populatiei .
  _Asigurarea unui spatiu de locuit pentru toti romanii .
  _Asigurarea unui loc de munca pentru toti, tinand cont de gradul de pregatire a fiecaruia .
  _Interzicerea vanzarilor catre straini a pamantului romanesc si, deasemenea, readucerea in sfera patrimoniului romanesc, a ceea ce a fost vandut .
  etc.  
  Desigur, acestea nu sunt decat cateva din revendicarile pe care vom dori sa le punem in aplicare, insa pentru acest lucru va trebui sa procedam de asa maniera incat sa capatam increderea populatiei, care, speram sa isi schimbe total modul de a vota _ sa voteze in favoarea celui care va intruni calitatile de cinste, probitate morala, competenta si iubire de patrie !  ILIE DOROFTEI,
  Presedinte al C.J.Mures a
  PARTIDULUI CCOMUNIST ROMAN-XXI

  Admin · 285 vizualizari · Scrieti un comentariu

  Link permanent catre articolul complet

  http://comunism.blogest.ro/Comunism-b1/NOUL-GUVERN-AL-ROMANIEI-Satisface-el-exigentele-poporului-_-sau-nu-b1-p30.htm

  Comentarii

  Acest articol nu are Comentariu momentan


  Scrieti un comentariu

  Statutul noilor comentarii: Publicat

  Url-ul dvs. va fi afisat.


  Va rugam introduceti codul continut de imagini


  Textul comentariului

  Optiuni
     (Salveaza numele, emailul si url-ul in cookies.)