Ideologia marxista
Sunt COMUNIST si nu regret !

Ultimele comentarii

nu este rusinos sa spui ca ...

24/08/2015 @ 16:12:12
de catre tudor


TOT CE SCRIETI ESTE FRUMOS ,adevarul ...

24/08/2015 @ 16:04:14
de catre tudor


Calendar

Noiembrie 2016
LunMarMierJocVinSamDum
 << <Sep 2017> >>
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Anunt

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

rss Sindicalizare

Linkuri

  Afisarea articolelor postate in: 01/01/2001

  Iun242016

  Romanii care folosesc denumirea de RRom, in loc de tigan, sunt tradatori de neam si tara !

  Toti romanii care folosesc denumirea de rrom pentru etnia tiganeasca, sunt lasi si tradatori de neam si tara _ pentru unii a fost mai important sa pastreze locul caldut pe care il detin pe la gazete si televiziune, nelund nici o pozitie in acest sens !_fara comentarii! Tiganii nu sunt romani,termenul de rrom constituie o blasfemie la adresa natiunii romane! Ati cedat usor si ati digerat tot ce a fost anti-national. Ati cedat usor si ati digerat tot ce a fost anti-national, venit din partea hienelor tarii din exterior, dar si din interior. Complotul masonic-tiganesc
  are ca acoperire_lupta impotriva discriminarii si multiculturalismul, promovat cu osardie de K.Johannis si nu numai. Romanii chinuiti de soarta au ajuns sa creada ca asa trebuie,fara a lua in considerare ca acestea sunt piese importante in distrugerea unei natiuni ! Razboiul axiologic de exterminare a Romaniei incepe cam prin 1965, cand, la Haga a reusit sa ajunga bulibasa tiganilor_Cioaba_si impreuna cu tiganii de peste tot cer : conducator, nume si teritoriu.Aceste deziderate au fost floarela ureche pentru cei care gestioneaza lumea,printre care si George Soros, intrat pe scena romaneasca inainte de lovitura de stat din '89. Deci, pamantul dacic e ste dorit ci ardoare de catre tigani, iar, sondajele de opinie, inclusiv cel al SAP lansat de madam Alina Mungiu-Pippidi_bursiera pe lista lui Soros(care a fost retras subit datorita propcentului foarte mare de romani contra), scoteau in evidenta ca mai mult de 95% dintre romani se impotrivesc denumirii de ROM, mai apoi adaugandu-se inca un "R"_RROM ! Cel mai mare impact l-a avut, pare-se, PRO Tv-ul, in procesul de manipulare excesiva a nonvalorilor (adica, tiganii), denumind in mod constant pe "tigani", romani, deci fara a mentiona numele etnic, acest lucru contribuind la o imagine negativa atribuita romanilor, creindu-se imaginea unui roman hot, puturos si total needucat! Cu asemenea imagine creata de media din interior, romanul, a ajuns sa-si deteste natia, lasandu-si tara, dar, "masoneria-tiganeasca"lucreaza si-n afara, creandu-se, in mod voit, confuzia intre romani si poporul tiganesc ! 
  Traim momente ale distrugerii neamului romanesc.Suntem un popor bun si ospitalier, dar, a tolera pe cei ce ravnesc la pamantul nostru, e cu mult prea mult ! A lupta impotriva celor ce ne ravnesc glia stramoseasca, nu inseamna discriminare, ci e unul de aparare !Istoria spune ca suntem singurul popor din lume care niciodata nu a incercat sa cotropeasca pe nimeni, ci, intotdeauna a trebuit sa se apere !

  Ilie Doroftei,presedinte 
  al C.J.Mures al PCR-XXI, in colaborare cu
  Manuela M.Toia !


  Admin · 195 vizualizari · Scrieti un comentariu
  Iun172016

  "Binefaceri" ale UE-USA pentru Romania !

  Traim vremuri tulburi punandu-ne intrebarea cea mai importanta _ Ce ne-a adus USA-UE !? Fara prea multe vorbe, punem pe tapet o parte din "marile binefaceri" si anume :
  1._Pierderea suveranitatii si autonomiei Romaniei !
  2._Scaderea drastica a nivelului de trai !
  3._Existenta coruptiei la modul general, pusa la cale de statul mafiot, sub obladuirea UE-USA !
  4._Distrugerea sistemului sanatatii ! 
  5._Distrugerea sistemului de educatie _ pe langa faptul ca sunt o sumedenie de deficiente semnalate de catre forurile de resort si nu numai, s-a  adoptat, nu cu mult timp in urma, de vajnicii nostri intelectuali, scoatere obiectului ISTORIE din programa scolara precum si atribuirea unei alte denumiri a acestuia si anume _'Educatie 
  pentru societate".Cu alte cuvinte, prin aceasta tactica, se aduce un prejudiciu major fiintei poporului roman ! Dar nu numai istoria are de suferit  
  de pe urma inteleptilor nostri profesori (n.a.-a se citi "tradatori de neam") care "conlucreaza" din greu la elaborarea unor reguli si denumiri idioate,  ci, si alte materii precum biologia, fizica, chimia si chiar si Limba Romana !   
  6._Desfiintarea agriculturii, otravirea alimentelor, defrisarea padurilor, otravirea solului prin fracturare hidraulica etc.!
  7._Inversarea ierarhiei valorilor: la conducere, au fost promovati oameni mai putin dotati intelectual, cu carente grave in ce priveste cinstea si  patriotismul,   iar cei cu adevarat merituosi fiind obligati, ori sa paraseasca tara, ori sa renunte in favoarea neispravitilor !  
  8._Vanzarea catre straini, a avutiei solului si subsolului, de catre cei pe care nu-i intereseaza Romania, ci, doar innnavutirea personala si de grup! 
  9._ Migrarea in masa a cetatenilor, in special a celor intre 25-45 ani, provocand astfel un derapaj demografic fara precedent in Romania, constuind in 
  acest mod o stopare a strategiei durabile in ce priveste dezvoltarea economica a tarii ! 
  s.a.m.d.

  In acest context, antipatia fata de aceasta U.E. a crescut considerabil, cei mai multi dintre concetatenii nostri traind cu ideea ca ar fi fost cu mult mai bine pentru  noi, romanii, daca nu eram afiliati acestei uniuni. Insa, nu numai in Romania exista aceste idei ANTI-UE, ci, si in multe alte tari _ Anglia, Grecia, Bulgaria, Elvetia (care si-a depus cererea de aderare cu ceva timp in urma, iar acum , si-a retras-o !) si, chiar si in randurile poporului german exista asemenea rabufniri de nemultumire cu privire la UE ! E ridicol ca, in "intelepciunea" lor, cei ce conduc Romania, nu se sesizeaza de aceste aspecte, obligandu-i pe conationalii nostri sa se intrebe daca acesti "mareti" conducatori au e gand sa mai conlucreze si in favoarea cetateanului roman, sau nu !  

  ILIE DOROFTEI, 
  pres. al O.J.Mures a 
  PARTIDULUI COMUNIST ROMAN-XXI  

  Admin · 237 vizualizari · Scrieti un comentariu
  Apr142016

  PROBLEMA TRANSILVANA _ PROBLEMA ROMANIEI !


  Admin · 257 vizualizari · Scrieti un comentariu
  Feb172016

  Cam cum ne priveste Europa pe noi, romanii, acum _ in preajma alegerilor din 2016 !

  O recenta statistca a fost facuta, la adresa Romaniei, de catre Uniunea Europeana. Concluziile, dupa parerea mea, nu sunt deloc magulitoare ! Dar, chiar deloc ! Asadar :

  _Romania e tara cu cel mai mic somaj oficial, insa, e tara in care 25% din familii declara ca detin un membru salariat, iar 50% de familii afirma ca nu detin nici un membru salariat !
  _in Romania exista o proportie de 40% a familiilor cu wc in curte, adica cu un grad de inapoiere accentuat, in timp ce, in Europa doar 2% mai detin un asemenea lucru ! Cu alte cuvinte, Romania constituie una dintre cele mai inapoiate tari din Europa !
  _Romania este, de departe, cea mai bisericoasa tara (locul 1 la numarul de biserici pe cap de locuitor), deci, una dintre cele mai indobitocite !
  _Romania e una dintre tarile care nu este de acord cu prostitutia, insa, e cea mai mare exportatoare de curve din Europa (bravos, natiune)!
  _suntem tara cu cel mai inalt grad de coruptie in plan European _ daca, spre exemplu, la Cutrea de Conturi se fac, anual, achizitii de 15 miliarde Euro, 6,2 miliarde se fura !
  _privitor la puterea de cumparare, tara noastra se situeaza la jumatatea puterii de cumparare a europeanului de nivel mediu,desi cetatenii romani isi petrec o mare parte din timp in mall-uri si hipermaket-uri _ o curiozitate !
  _la noi liceele functioneaza gratuit (cel putin, asa se spune), cu toate acestea, suntem tara cu cea mai ridicata rata a analfabetismului scolar _ 30% !
  _Romania este tara cu cel mai mare numar de absolventi ai universitatilor, cu toate acestea, in tara noastra, nici vorba de vreo universitate in TOP 500, iar in ce priveste angajarile in tarile europene, diplomele noastre nici nu sunt luate in seama, pur si simplu ! Iata nivelul educatiei romanesti !!
  _Romania este tara in care insatisfactia fata de clasa politica a ajuns la cote maxime, cu toate acestea, in tara noastra nu au avut loc nici un miting anti-coruptie in ultimii 26 de ani, populatia tarii facand dovada unei delasari, a unei nepasari nemaiantalnite !
  _reprezentam tara cu cel mai mic grad de absorbtie a banilor europeni, dar suntem cei care detinem cel mai mare procent de bani furati din fondurile europene !
  Ar mai fi multe de specificat, de buna seama, dar ma rezum deocamdata doar la acestea ! Sunt aspecte care ar trebui sa ne dea dea mult, chiar foarte mult de gandit !   

  Ei, sunteti satisfacuti de cifrele acestei statistici ? Cam asa suntem priviti noi, romanii, de catre Europa ! Stiu, nu este deloc o cinste sa ai asemenea rezultate, insa, ce credeti ca ar trebui facut in acest caz ?! Cei care sustin ca este necesar sa schimbam intreaga cloaca politica actuala, nu gresesc deloc ! Este necesar sa facem acest lucru, caci altfel, nu se poate vedea luminita de la capatul tunelului !

  Ilie Doroftei,
  Presedinte al O.J.Mures a
  PARTIDULUI COMUNIST ROMAN-XXI


  Admin · 263 vizualizari · Scrieti un comentariu
  Feb082016

  INVATAMANTUL romanesc _ ALARMA !

  In invatamantul romanesc persista, de mai mult timp, starea de alarma ! Calitatea slaba a predarii materiilor in scoli, calitatea neeficienta a viziunii generale asupra acestei discipline care, in functie de cat de bine a administrata sau nu, asigura bunul mers al economiei unei tari, asigura bunul mers al vietii sociale, la modul general vorbind. Se stie si se simte, mai ales din partea celor putin mai in varsta, ca, in perioada de dinainte de lovitura de stat din '89, intr-un alt mod se vorbea de acest domeniu foarte important. Li se acordau o mai mare atentie unor discipline fara de care ar fi de neconceput evolutia in multe sfere de activitate din cadrul societatii. Astfel, referindu-ma la invatamantul din perioada de dinainte de "89, se stie ca un numar mai mic al locurilor disponibile in licee, dar si in facultatile din Romania, insemna si o calitate superioara in ceea ce consta predarea, dar si perceptia de catre cel care trebuie sa-si insuseasca cunostintele. In ziua de astazi, neexistand nici un cod de etica profesionala in domeniu, neexistand decat dorinta de innavutire, cadrele didactice elbereaza diplome la comanda, deci contra cost. In acest caz, interesul material este pe primul plan, iar, calitatea invatamantului are enorm de suferit. Atitudinea elevilor si studentilor fata de adevaratele valori umane si nationale este, in acest caz, total sau aproape total, negativista ! Se poate spune ca ne-am intors cu aproximativ 100 ani in urma, la aceasta stare de lucruri contribuind, in mare masura si faptul ca asistam la o reforma de fatada. Scoala a devenit azi un lux pentru unii copii din cadrul categoriilor defavorizate. S-au operat si se opereaza in continuare, abandonarea numarului de ore saptamanale la unele dintre materii, de exemplu_limba romana la elevii de clasa a V-a va avea in minus o ora, istoria este tratata ca o materie de rangul doi, limba latina se voieste a fi scoasa de la scoala generala etc., in locul acestora insa, facandu-si aparitia alte materii care, dupa parerea specialistilor in educatie, nu vor favoriza revitalizarea invatamantului in Romania. De asemenea, se poate afirma ca multitudinea de universitati particulare, multe dintre ele neridicandu-se la un nivel cat de cat acceptabil in ceea ce priveste calitatea invatamanului, unele dintre ele nefiind nici macar acreditate, au favorizat marea coruptie in sistemul educational, eliberand, asa cum am specificar anterior, diplome la cerere, chiar si in cazurile de obtinere a unor titluri de specializari postuniversitare _ diplome de masterat si doctorat.
  Intr-o alta ordine de idei, exista mari si foarte mari probleme la capitolul dotare, care este total insuficienta _ exista si o sumedenie de scoli fara autorizatie de functionare deci, pur si simplu, scoli absolut inutile, la care invata doar cativa elevi _ acestea fiind unele din caracteristicile sistemului nostru educational. Pe urma, o alta caracteristica a invatamantului nostru este aceea ca respectivele cadre didactice nu sunt remunerate la justa lor valoare,motiv pentru care acestea,pentru a-si putea intretine familia, recurg la a pleca din tara in vederea efectuarii unor munci care sunt situate cu mult sub nivelul lor de pregatire, ceea ce constituie o palma pe obrazul invatamantului romanesc.

  ILIE DOROFTEI,
  presedinte al C.J. Mures al
  PARTIDULUI COMUNIST ROMAN-XXI

  Admin · 316 vizualizari · Scrieti un comentariu
  Dec222015

  Lovitura de stat din Decembrie '89

  Sau implinit 26 ani de la lovitura de stat din Dec.'89, una din cele mai dramatice momente ale istoriei romanesti! In timp ce unii afirma ca a fost revolutie_vorbe goale_membrii si simpatizantii Partidului Comunist Roman, argumenteaza cu fapte concrete, ca in Dec.'89 a fost vorba de o lovitura de stat, data de indivizi_tradatori ai poporului roman! Din pacate,multi dintre acestia au ocupat si ocupa diferite functii in structurile statului,sustinuti material si financiar de servicii ale statelor care aveau oarece interese in Romania, in acest mod distrugandu-se  economia nationala prin instrainarea celei mai mari parti din proprietatea statului Roman,a bogatiei solului si subsolului, aratandu-ne adevaratul motiv pentru care acestia au pornit o 
  lupta crunta impotriva ROMANIEI! "Revolutionarii", nu au aparut instantaneu in Dec.'89, ei, in cea mai mare parte, fiind cei care au provocat lipsurile in anii 80,facandu-ne viata un calvar,fapt dovedit prin tot ceea ce au facut dupa 1989. Dupa preluarea puterii, au demonstrat ca, pe langa "calitatea" de tradatori, mai detin si pe acele de incompetenta, impostura si infractionalitate! Intradevar, prin dezinformare si manipulare, evenimentele din'89 s-au bucurat de o insemnata participare populara, insa, n-a trecut mult timp si participantii au inceput sa inteleaga adevaratul sens al acestor manipulari si, mai rau, au inteles ca au fost alaturi de acesti criminali odiosi! Poporul, dupa ce s-a lasat folosit ca o masa de manevra in savarsirea unor crime, acum au devnit victime ale faptelor lor ! Partidul nostru condamna Parchetul General,Parchetul Militar si, mai nou, DNA-ul pentru tergiversarea anchetelor initiate in vederea elucidarii faptelor criminale savarsite in 1989 si, mai mult, pentru inchiderea DOSARULUI REVOLUTIEI ! Era previzibila aceasta solutie deoarece vinovatii de respectivele crime au fost cei care au contribuit din plin la LOVITURA DE STAT, dupa care, au preluat puterea si,intr-o forma sau alta, au condus Romania 26 ani! In plus, ce alta solutie sa se fi asteptat in acest dosar, atata timp cat procurorul Dan Voinea, participant activ la lovitura de stat, in loc sa fie anchetat pentru fapte criminale,a fost desemnat anchetator al respectivelor evenimente_cu alte cuvinte,"lupul a devenit paznic la oi" !? In concesinta, s-a cerut redeschiderea dosarelor crimelor din '89, insa,solutionarea acestora sa fie facuta in conformitate cu legile in vigoare si nu in interesul criminalilor, asa cum s-a facut in ultimul sfert de veac !
  In 22 Decembrie, zi comemorativa, Partidul Socialist Roman a adus un pios omagiu victimelor care si-au pierdut viata in cadrul acestor tragice evenimente !
  Un alt lucru,in legatura cu LOVITURA E STAT si simbolizand-o,de altfel, este demn de a fi semnalat_este vorba de DRAPELUL ROMANIEI,care,dupa cum bine stim cu totii,a fost gaurit ! Acesta inseamna un atac la independenta,suveranitatea si intergritatea statului ! Cei care au participat la lovitura de stat au fost foarte transparenti,alegand bine simbolul! Acestia ne-au anuntat ca,in viitor,Romania nu va mai fi un stat independent si suveran,iar indepartarea stemei a fost cat se poate de explicita,adica,s-a dat a intelege ca romanii nu vor mai fi proprietari ai avutiilor solului si subsolului, ai muntilor,apelor si padurilor _ asa cum s-a si intamplat, de altfel ! Asadar, cine a facut dovada unei clipe de luciditate, a inteles ca lovitura de stat a avut ca obiectiv transformarea Romaniei in colonie, iar poporul roman, intr-un popor de sclavi! Cel mai trist este ca si azi, unii flutura cu mandrie DRAPELUL GAURIT, facand dovada inconstientei, ori, mai rau, a tradarii ! P.C.R.condamna atitudinea pasiva a parlamentarilor, a guvernantilor precum si a tuturor presedintilor Romaniei, care au asistat si asista la modul cum flutura drapelul gaurit al tarii ! De aceea, noi cerem tuturor factorilor raspunzatori, initierea unei legi care sa prevada o pedeapsa cu privare de libertate pentru toti acei care mai flutura acest drapel gaurit sau pentru cei care se fac vinovati de atentarea, de orice fel, la integritatea simbolului nostru national !!

  Biroul de presa al 
  PARTIDULUI COMUNIST ROMAN-XXI


  Admin · 281 vizualizari · Scrieti un comentariu
  Dec112015

  EUROSCEPTICISMUL, in viziunea PARTIDULUI COMUNIST ROMAN-XXI

  Exista mult scepticism fata de Uniunea Europeana, chiar antipatie si acest lucru se datoreaza fatului ca aceasta organizatie actioneaza in mod elitist, neluand in seama ca, in afara elitelor sociale din tarile afiliate U.E., mai sunt si cetateni care nu se inscriu in clasa mai sus amintita. Ceea ce s-a numit Constitutia Europeana, trebuia sa apropie Bruxelles-ul de oameni, inbunatatindu-si legislatia, insa, nu asa s-a intamplat _ ca atare, a fost respinsa in Franta si Olanda. A urmat refacerea sa prin Tratatul de la Lisabona, dar nici acesta n-a avut o soarte mai buna, Tratatul de la Lisabona fiind validat ( vorba vine) dupa o perioada de opt ani ! Deci, oare, ce a putut sa lipseasca respectivului tratat ?! Evident, un angajament popular,noile legi avand nevoie de aportul ministrilor si a guvernelor tarilor europene, precum si de sustinerea Parlamentului European, insa, dupa cum am specificat mai sus, U.E. s-a dovedit a fi impenetrabila ! Elitele Bruxelles-ului conduc astazi popoarele europene cu dispret total,ignorandu-le !
  In aceeasi ordine de idei,trebuie specificat ca UE se amesteca in politica interna a statelor,aceasta fiind valabila si in cazul Romaniei_printre altele,ma refer si la referendum-ul de trista amintire in scopul demiterii presedintelui Basescu, plebiscit la care a fost o rata mare de participare la vot,insa nu a putut fi validat deoarece nu a fost indeplinit acel cvorum de 50%+1, impus de catre UE !Cu alte cuvinte,degeaba poporul roman doreste o schimbare,caci daca UE nu vrea,nu se poate realiza nimic_Basescu ocupand,in continuare fotoliul de presedinte! Un amestec cat se poate de nerusinat in problemele interne ale Romaniei, ceea ce nu ar fi trebuit sa se intample! Nu avem nevoie sa primim lectii de democratie din partea acestei institutii cu un profund caracter 
  anti-democratic si care-i condusa de indivizi nealesi de cetatenii Europei si care,deci,nu pot fi demisi prin vot _ ma refer la Herman von Rompuy-pres. al Consiliului European _ o atitudine autoritara,frizand aroganta o constatam si la Viviene Riding-vicepr.al Comisiei Europene _ la Jose Manuel Baroso-pres. al Comisiei Europene, precum si la alti functionari publici care sunt platiti,culmea,din banii nostri,adica ai contribuabilului european !

  De asemenea,trebuie adaugat faptul ca romanii nu s-au pronuntat printr-un referendum asupra unei chestiuni atat de importanta,cum ar fi aderarea la UE ! Nu s-au luat in calcul aspiratiile poporului roman,de parca acesta nici n-ar fi existat _ o dovada ca noi nu constituim pentru UE decat un debuseu,o piata de desfacere pentru produsele de mana a doua ! Mai trebuie adaugat faptul ca,din tarile foste comuniste se poate recolta forta de munca ieftina si,nu in ultimul rand,resursele solului si ale subsolului romanesc,ca si al celorlalte tari est europene,sunt cat se poate de agreate de  Uniunea Europeana ! Pe drept cuvant,UE e o institutie ce se ghideaza dupa reguli mafiote,o institutie NEOCOLONIALISTA in adevaratul sens al cuvantuluii !
  Deci,iata de ce Romania e considerata o tara de mana a doua in cadrul UE si ne putem considera chiar o colonie a acesteia _ multi au afirmat lucrul acesta si inclin sa le dau dreptate !

  PARTIDUL COMUNIST ROMAN-XXI,din care fac si eu parte, este impotriva austeritatii,este pentru o Europa unita de idealuri sociale,o Europa care sa apere demnitatea cetatenilor,care sa nu se supuna corporatiilor transnationale ! De asemenea,PSR combate tratatul de piata comuna intre UE su SUA,care tratat nu face altceva decat sa distruga ceea ce s-a castigat pana-n prezent de catatenii europeni !
  Nu poti fi un bun european decat daca reprezinti si aperi interesele patriei din care faci parte,restabilind democratia nationala,asta insemnand ca vocea poporului tau sa poata fi receptata la Bruxelles ! Nu trebuie permis nici unei organizatii internationale sa recurga la amenintari si la intimidare , sufocandu-ne cu birocratia lor ! Nu suntem cobaii nimanui si,cu atat mai putin ai UE ! Multi Europeni (Marea Britanie,Grecia,Spania,Ungaria etc.)ar dori sa abandoneze relatiile cu aceasta UE si sa-si vada mai departe de cooperare,de comert,insa fara amestecul unionistilor.Ma bucur ca si in Romania numarul euroscepticilor,printre care ma numar si eu,de buna seama,a crescut formidabil ! Poate,cu ajutorul lui Dumnezeu, vom fi si noi in stare,nu peste mult timp,sa spunem un NU hotarat Uniunii Europene !!


  "ROMANIA RESPECTATA_EUROPA CORECTATA" !!!

  ILIE DOROFTEI,presedinte al CJ Mures a 
  PARTIDULUI COMUNIST-XXI ROMAN

  Admin · 321 vizualizari · Scrieti un comentariu
  Nov262015

  EROARE sau INCOMPETENTA A JUSTITIEI din ROMANIA !?


  Pur si simplu nu mai inteleg nimic ! Nu stiu daca justitia romaneasca este, de fapt, o justitie in adevaratul inteles al cuvantului, sau, o pseudojustitie!? Nu stiu cine a avut interesul ca aceasta (justitia) sa fie atat de slab reprezentata, insa cert este ca daca am copiat modelul american de justitie, unde femeile detin o pondere cu mult mai insemnata, comparativ cu barbatii, am savarsit e grava eroare ! Dupa toate probabilitatile, statul roman va avea inca mult de platit din cauza proceselor pierdute la CEDO, din cauza faptului ca magistratii romani nu sunt in stare sa discearna, sa distinga binele de rau _ nu sunt in stare sa judece impartial _ nu sunt in stare sa fie cinstiti, sa fie loiali jurisprudentei si nu intelegerilor marunte, mercantile, meschine si, in ultima instanta, necinstite !

  In incercarile noastre de a ne relua denumirea ce ni se cuvine (de aproximativ cinci ani ne tot razboim !), aceea de PARTIDUL COMUNIST ROMAN, am fost respinsi de catre Tribunalul Bucuresti ! De ce ? Aceasta este solutia la care au ajuns magistratii din Romania, ca nu trebuie permisa reaparitia un partid politic cu aceasta denumire, de partid comunist ! Iarasi revin si intreb _ de ce ? Pentru ca, comunismul a fost un sistem greu de suportat de catre populatie, pentru ca a fost totalitar, bla-bla, bla-bla, bla-bla etc. Dar, intreb eu (iarasi), in acest caz de ce s-a permis de catre magistratii din Romania inscrierea in Registrul Partidelor Politice a Partidului Alianta Socialista, a Partidului  Alternativa Socialista si, in sfarsit, a Partidului Socialist Roman ?!? Cum s-a permis inscrierea lor din moment ce in programul acestora se mentioneaza in mod cat se poate de clar, ca :
  _ "PARTIDUL SOCIALIST ROMAN este un partid autentic de stanga, cu un program de inspiratie MARXISTA ..."
  _ "PARTIDUL SOCIALIST ROMAN este continuatorul traditiilor miscarii socialiste, COMUNISTE, si muncitoresti din ROMANIA."
  _ "PARTIDUL SOCIALIST ROMAN isi propune sa revitalizeze traditiile inaintate romanesti, sa contribuie la reconstructia si dezvoltarea miscarii                   socialiste si COMUNISTE din ROMANIA".   etc. etc.     Exemplele de acest gen pot continua !
  Deci, nu inteleg motivatia pertinenta a respingerii cererii noastre de reluare a vechii denumiri a partidului, din moment ce in Programul partidului scrie 
  negru pe alb ca suntem continuatori ai comunistilor !? Imi poate explica cineva acest lucru ?! Pentru mine ramane un mister ! Sau, poate ca politicienii
  se tem de aparitia pe buletinele de vot a PCR, acest lucru facand sa incline balanta in favoarea respectivului partid ?! Poate asta ii deranjeaza foarte serios pe "bravii" nostri politicienii ! Ei stiu ca daca noi,comunistii,reusim sa accedem in Parlamentul Romaniei, vor avea tot timpul in coaste pe cineva care sa le zadarniceasca intr-o extrem de mare masura activitatile necinstite _ hotii, minciuni, coruptie etc. Intr-un fel, le dau dreptate ! Nici eu, daca as avea asemenea preocupari, ca ale lor, nu m-as simti foarte comod intr-o atare situatie ! Un singur lucru as dori sa mai relev _ inca nu am primit raspunsul de la CEDO in problema mentionata !! Dar, s-ar putea sa-l primim chiar inaintea sarbatorilor ! Ce ziceti de aceasta posibilitate, "mult prea stimati politicieni" !? Ar fi un "cadou binemeritat" pentru toti politicienii din Romania , asa-i ?! Mai ales ca raspunsul va fi, dupa cum il banuiti si voi, in favoarea noastra, a comunistilor !


  Biroul de presa al  
  PARTIDUL SOCIALIST ROMAN

  Admin · 328 vizualizari · Scrieti un comentariu
  Nov112015

  NOUL GUVERN AL ROMANIEI - Satisface el, exigentele poporului _ sau, nu ?

  Din pacate, o totala descompunere exista in spatiul romanesc, care a devenit o mlastina, un iad contemporan imbascit cu mizerii umane, in care degringolada este caracteristica principala ! Aproape totul in jurul tau putrezeste, aproape totul isi pierde sensul. ajungand neant si zadarnicie. Suntem o natie impotenta, suntem o natie de lichele ? Suntem o natie de netrebnici, de incapabili ? Tot ce putrezeste in jurul nostru nu are darul de a ne deprima, ci, dimpotriva, are menirea de a ne trezi la viata, de a ne trezi din somnul acesta al delasarii, al blazarii ! Da, Romania trebuie sa renasca din propria cenusa, precum pasarea Phoenix ! Pana atunci, insa, suntem nevoiti a ne referi, in exclusivitate, la tara noastra, cautand sa intelegem starea actuala a acesteia, _ asa deci,
  avem un alt guvern si un alt prim ministru ! Nu stiu daca si cei din guvern sunt detinatorii a cate unuia sau mai multe dosare penale, dar asta o vom afla in curand _ cert este ca Dacian Ciolos, actualul prim ministru, este urmarit penal in dosarul de instanta nr.25497/2012 privind privatizarea ICA 
  (Institutul Chimiei Alimentare) ! De aici, se trage concluzia ca e de o importanta covarsitoare faptul daca esti sau nu santajabil ! In viziunea penalilor 
  guvernamentali (adica, o proportie de 80-90 / % din guvern), acest lucru _ santajabilitatea _ este cea mai importanta "calitate"! Cei multi dintre cei care conduc tara sunt santajabili, deci penali !
  In ceea ce-l priveste pe Dacian Ciolos, acestuia i s-a cerut sa raspunda daca este sau nu ofiter sub acoperire (in favoarea unor agenturi straine sau romanesti). Vom afla ! O alta problema este aceeia ca actualul prim ministru are dubla cetatenie, franceza si romana, iar Constitutia spune ca atat Presedintele Romaniei cat si Prim Ministrul, impreuna cu ministrii , nu au voie sa detina decat cetatenia romana ! Stau si ma-ntreb, oare nu se gaseste pe intinsul Romaniei un politician cinstit, inteligent si cat se poate de tehnocrat, incat sa poata ocupa o asemenea functie ? Aici, se poate veni cu un singur raspuns si anume _ puterile straine, a caror colonie suntem, putin le pasa ca in CONSTITUTIA ROMANIEI sunt prevazute o serie de reguli care trebuie respectate!La ordinul lor, pentru ca de ordin este vorba, trebuind sa se conformeze atat presedintele tarii, cat si ceilalti "alesi"_ si cu asta, basta !

  Presupun ca noi, comunistii, suntem greu de "strunit", in eventualitatea in care intram in parlament, deci sa putem avea putere de decizie. De ce sustin acest lucru ? Pentru ca noi NU suntem santajabili, iar chiar daca vreunul dintre noi ar calca pe bec, l-am dibui imediat, urmand a fi "exmatriculat" din randurile membrilor de partid si deferit justitiei !

  Si, fiindca veni vorba de a accede in Parlamentul Romaniei, cea mai importanta institutie a tarii, vom depune eforturi care sa multumeasca populatia Romaniei, iar printre acestea, s-ar putea enumara :

  _Nationalizare tuturor mijloacelor de productie .
  _Economia Romaniei s-ar baza pe : proprietatea de stat _ proprietatea privata _ proprietatea mixta . Este necesar ca, intre aceste trei feluri de            proprietate sa existe o puternica interdependenta, iar principalul atu va reveni, bineanteles, proprietatii de stat .
  _Schimbarea din temelii a CONSTITUTIEI ROMANIEI .
  _Schimbarea CODULUI PENAL ( printre altele, numarandu-se si reintroducerea pedepsei capitale) . 
  _Independenta, cu adevarat, a justitiei .
  _Introducerea serviciului militar obligatoriu, precum si refacerea industriei militare romanesti .
  _Schimbarea denumirii Romaniei in Dacia .
  _Schimbari  esentiale in domeniul sanatatii, schimbari care vor fi in avantajul intregii populatii .
  _Schimbari in domeniul educatiei, care vor fi, de asemenea, in folosul populatiei .
  _Asigurarea unui spatiu de locuit pentru toti romanii .
  _Asigurarea unui loc de munca pentru toti, tinand cont de gradul de pregatire a fiecaruia .
  _Interzicerea vanzarilor catre straini a pamantului romanesc si, deasemenea, readucerea in sfera patrimoniului romanesc, a ceea ce a fost vandut .
  etc.  
  Desigur, acestea nu sunt decat cateva din revendicarile pe care vom dori sa le punem in aplicare, insa pentru acest lucru va trebui sa procedam de asa maniera incat sa capatam increderea populatiei, care, speram sa isi schimbe total modul de a vota _ sa voteze in favoarea celui care va intruni calitatile de cinste, probitate morala, competenta si iubire de patrie !  ILIE DOROFTEI,
  Presedinte al C.J.Mures a
  PARTIDULUI CCOMUNIST ROMAN-XXI

  Admin · 285 vizualizari · Scrieti un comentariu
  Sep262015

  E buna, sau nu _ GLOBALIZAREA !?

  E buna, sau nu , globalizarea ?


  Admin · 257 vizualizari · Scrieti un comentariu

  1, 2, 3, 4  Pagina urmatoare