Ideologia marxista
Sunt COMUNIST si nu regret !

Ultimele comentarii

nu este rusinos sa spui ca ...

24/08/2015 @ 16:12:12
de catre tudor


TOT CE SCRIETI ESTE FRUMOS ,adevarul ...

24/08/2015 @ 16:04:14
de catre tudor


Calendar

Mai 2016
LunMarMierJocVinSamDum
 << <Sep 2017> >>
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Anunt

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

rss Sindicalizare

Linkuri

  Afisarea articolelor postate in: Iunie 2016

  Iun242016

  Romanii care folosesc denumirea de RRom, in loc de tigan, sunt tradatori de neam si tara !

  Toti romanii care folosesc denumirea de rrom pentru etnia tiganeasca, sunt lasi si tradatori de neam si tara _ pentru unii a fost mai important sa pastreze locul caldut pe care il detin pe la gazete si televiziune, nelund nici o pozitie in acest sens !_fara comentarii! Tiganii nu sunt romani,termenul de rrom constituie o blasfemie la adresa natiunii romane! Ati cedat usor si ati digerat tot ce a fost anti-national. Ati cedat usor si ati digerat tot ce a fost anti-national, venit din partea hienelor tarii din exterior, dar si din interior. Complotul masonic-tiganesc
  are ca acoperire_lupta impotriva discriminarii si multiculturalismul, promovat cu osardie de K.Johannis si nu numai. Romanii chinuiti de soarta au ajuns sa creada ca asa trebuie,fara a lua in considerare ca acestea sunt piese importante in distrugerea unei natiuni ! Razboiul axiologic de exterminare a Romaniei incepe cam prin 1965, cand, la Haga a reusit sa ajunga bulibasa tiganilor_Cioaba_si impreuna cu tiganii de peste tot cer : conducator, nume si teritoriu.Aceste deziderate au fost floarela ureche pentru cei care gestioneaza lumea,printre care si George Soros, intrat pe scena romaneasca inainte de lovitura de stat din '89. Deci, pamantul dacic e ste dorit ci ardoare de catre tigani, iar, sondajele de opinie, inclusiv cel al SAP lansat de madam Alina Mungiu-Pippidi_bursiera pe lista lui Soros(care a fost retras subit datorita propcentului foarte mare de romani contra), scoteau in evidenta ca mai mult de 95% dintre romani se impotrivesc denumirii de ROM, mai apoi adaugandu-se inca un "R"_RROM ! Cel mai mare impact l-a avut, pare-se, PRO Tv-ul, in procesul de manipulare excesiva a nonvalorilor (adica, tiganii), denumind in mod constant pe "tigani", romani, deci fara a mentiona numele etnic, acest lucru contribuind la o imagine negativa atribuita romanilor, creindu-se imaginea unui roman hot, puturos si total needucat! Cu asemenea imagine creata de media din interior, romanul, a ajuns sa-si deteste natia, lasandu-si tara, dar, "masoneria-tiganeasca"lucreaza si-n afara, creandu-se, in mod voit, confuzia intre romani si poporul tiganesc ! 
  Traim momente ale distrugerii neamului romanesc.Suntem un popor bun si ospitalier, dar, a tolera pe cei ce ravnesc la pamantul nostru, e cu mult prea mult ! A lupta impotriva celor ce ne ravnesc glia stramoseasca, nu inseamna discriminare, ci e unul de aparare !Istoria spune ca suntem singurul popor din lume care niciodata nu a incercat sa cotropeasca pe nimeni, ci, intotdeauna a trebuit sa se apere !

  Ilie Doroftei,presedinte 
  al C.J.Mures al PCR-XXI, in colaborare cu
  Manuela M.Toia !


  Admin · 194 vizualizari · Scrieti un comentariu
  Iun172016

  "Binefaceri" ale UE-USA pentru Romania !

  Traim vremuri tulburi punandu-ne intrebarea cea mai importanta _ Ce ne-a adus USA-UE !? Fara prea multe vorbe, punem pe tapet o parte din "marile binefaceri" si anume :
  1._Pierderea suveranitatii si autonomiei Romaniei !
  2._Scaderea drastica a nivelului de trai !
  3._Existenta coruptiei la modul general, pusa la cale de statul mafiot, sub obladuirea UE-USA !
  4._Distrugerea sistemului sanatatii ! 
  5._Distrugerea sistemului de educatie _ pe langa faptul ca sunt o sumedenie de deficiente semnalate de catre forurile de resort si nu numai, s-a  adoptat, nu cu mult timp in urma, de vajnicii nostri intelectuali, scoatere obiectului ISTORIE din programa scolara precum si atribuirea unei alte denumiri a acestuia si anume _'Educatie 
  pentru societate".Cu alte cuvinte, prin aceasta tactica, se aduce un prejudiciu major fiintei poporului roman ! Dar nu numai istoria are de suferit  
  de pe urma inteleptilor nostri profesori (n.a.-a se citi "tradatori de neam") care "conlucreaza" din greu la elaborarea unor reguli si denumiri idioate,  ci, si alte materii precum biologia, fizica, chimia si chiar si Limba Romana !   
  6._Desfiintarea agriculturii, otravirea alimentelor, defrisarea padurilor, otravirea solului prin fracturare hidraulica etc.!
  7._Inversarea ierarhiei valorilor: la conducere, au fost promovati oameni mai putin dotati intelectual, cu carente grave in ce priveste cinstea si  patriotismul,   iar cei cu adevarat merituosi fiind obligati, ori sa paraseasca tara, ori sa renunte in favoarea neispravitilor !  
  8._Vanzarea catre straini, a avutiei solului si subsolului, de catre cei pe care nu-i intereseaza Romania, ci, doar innnavutirea personala si de grup! 
  9._ Migrarea in masa a cetatenilor, in special a celor intre 25-45 ani, provocand astfel un derapaj demografic fara precedent in Romania, constuind in 
  acest mod o stopare a strategiei durabile in ce priveste dezvoltarea economica a tarii ! 
  s.a.m.d.

  In acest context, antipatia fata de aceasta U.E. a crescut considerabil, cei mai multi dintre concetatenii nostri traind cu ideea ca ar fi fost cu mult mai bine pentru  noi, romanii, daca nu eram afiliati acestei uniuni. Insa, nu numai in Romania exista aceste idei ANTI-UE, ci, si in multe alte tari _ Anglia, Grecia, Bulgaria, Elvetia (care si-a depus cererea de aderare cu ceva timp in urma, iar acum , si-a retras-o !) si, chiar si in randurile poporului german exista asemenea rabufniri de nemultumire cu privire la UE ! E ridicol ca, in "intelepciunea" lor, cei ce conduc Romania, nu se sesizeaza de aceste aspecte, obligandu-i pe conationalii nostri sa se intrebe daca acesti "mareti" conducatori au e gand sa mai conlucreze si in favoarea cetateanului roman, sau nu !  

  ILIE DOROFTEI, 
  pres. al O.J.Mures a 
  PARTIDULUI COMUNIST ROMAN-XXI  

  Admin · 236 vizualizari · Scrieti un comentariu