Ideologia marxista

Ultimele comentarii

nu este rusinos sa spui ca ...

24/08/2015 @ 16:12:12
de catre tudor


TOT CE SCRIETI ESTE FRUMOS ,adevarul ...

24/08/2015 @ 16:04:14
de catre tudor


Calendar

August 2017
LunMarMierJocVinSamDum
 << < > >>
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Anunt

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

rss Sindicalizare

Linkuri

  Dec222015

  15:24:08

  Lovitura de stat din Decembrie '89

  Sau implinit 26 ani de la lovitura de stat din Dec.'89, una din cele mai dramatice momente ale istoriei romanesti! In timp ce unii afirma ca a fost revolutie_vorbe goale_membrii si simpatizantii Partidului Comunist Roman, argumenteaza cu fapte concrete, ca in Dec.'89 a fost vorba de o lovitura de stat, data de indivizi_tradatori ai poporului roman! Din pacate,multi dintre acestia au ocupat si ocupa diferite functii in structurile statului,sustinuti material si financiar de servicii ale statelor care aveau oarece interese in Romania, in acest mod distrugandu-se  economia nationala prin instrainarea celei mai mari parti din proprietatea statului Roman,a bogatiei solului si subsolului, aratandu-ne adevaratul motiv pentru care acestia au pornit o 
  lupta crunta impotriva ROMANIEI! "Revolutionarii", nu au aparut instantaneu in Dec.'89, ei, in cea mai mare parte, fiind cei care au provocat lipsurile in anii 80,facandu-ne viata un calvar,fapt dovedit prin tot ceea ce au facut dupa 1989. Dupa preluarea puterii, au demonstrat ca, pe langa "calitatea" de tradatori, mai detin si pe acele de incompetenta, impostura si infractionalitate! Intradevar, prin dezinformare si manipulare, evenimentele din'89 s-au bucurat de o insemnata participare populara, insa, n-a trecut mult timp si participantii au inceput sa inteleaga adevaratul sens al acestor manipulari si, mai rau, au inteles ca au fost alaturi de acesti criminali odiosi! Poporul, dupa ce s-a lasat folosit ca o masa de manevra in savarsirea unor crime, acum au devnit victime ale faptelor lor ! Partidul nostru condamna Parchetul General,Parchetul Militar si, mai nou, DNA-ul pentru tergiversarea anchetelor initiate in vederea elucidarii faptelor criminale savarsite in 1989 si, mai mult, pentru inchiderea DOSARULUI REVOLUTIEI ! Era previzibila aceasta solutie deoarece vinovatii de respectivele crime au fost cei care au contribuit din plin la LOVITURA DE STAT, dupa care, au preluat puterea si,intr-o forma sau alta, au condus Romania 26 ani! In plus, ce alta solutie sa se fi asteptat in acest dosar, atata timp cat procurorul Dan Voinea, participant activ la lovitura de stat, in loc sa fie anchetat pentru fapte criminale,a fost desemnat anchetator al respectivelor evenimente_cu alte cuvinte,"lupul a devenit paznic la oi" !? In concesinta, s-a cerut redeschiderea dosarelor crimelor din '89, insa,solutionarea acestora sa fie facuta in conformitate cu legile in vigoare si nu in interesul criminalilor, asa cum s-a facut in ultimul sfert de veac !
  In 22 Decembrie, zi comemorativa, Partidul Socialist Roman a adus un pios omagiu victimelor care si-au pierdut viata in cadrul acestor tragice evenimente !
  Un alt lucru,in legatura cu LOVITURA E STAT si simbolizand-o,de altfel, este demn de a fi semnalat_este vorba de DRAPELUL ROMANIEI,care,dupa cum bine stim cu totii,a fost gaurit ! Acesta inseamna un atac la independenta,suveranitatea si intergritatea statului ! Cei care au participat la lovitura de stat au fost foarte transparenti,alegand bine simbolul! Acestia ne-au anuntat ca,in viitor,Romania nu va mai fi un stat independent si suveran,iar indepartarea stemei a fost cat se poate de explicita,adica,s-a dat a intelege ca romanii nu vor mai fi proprietari ai avutiilor solului si subsolului, ai muntilor,apelor si padurilor _ asa cum s-a si intamplat, de altfel ! Asadar, cine a facut dovada unei clipe de luciditate, a inteles ca lovitura de stat a avut ca obiectiv transformarea Romaniei in colonie, iar poporul roman, intr-un popor de sclavi! Cel mai trist este ca si azi, unii flutura cu mandrie DRAPELUL GAURIT, facand dovada inconstientei, ori, mai rau, a tradarii ! P.C.R.condamna atitudinea pasiva a parlamentarilor, a guvernantilor precum si a tuturor presedintilor Romaniei, care au asistat si asista la modul cum flutura drapelul gaurit al tarii ! De aceea, noi cerem tuturor factorilor raspunzatori, initierea unei legi care sa prevada o pedeapsa cu privare de libertate pentru toti acei care mai flutura acest drapel gaurit sau pentru cei care se fac vinovati de atentarea, de orice fel, la integritatea simbolului nostru national !!

  Biroul de presa al 
  PARTIDULUI COMUNIST ROMAN-XXI


  Admin · 281 vizualizari · Scrieti un comentariu

  Link permanent catre articolul complet

  http://comunism.blogest.ro/Comunism-b1/Lovitura-de-stat-din-Decembrie-89-b1-p33.htm

  Comentarii

  Acest articol nu are Comentariu momentan


  Scrieti un comentariu

  Statutul noilor comentarii: Publicat

  Url-ul dvs. va fi afisat.


  Va rugam introduceti codul continut de imagini


  Textul comentariului

  Optiuni
     (Salveaza numele, emailul si url-ul in cookies.)