Ideologia marxista

Ultimele comentarii

nu este rusinos sa spui ca ...

24/08/2015 @ 16:12:12
de catre tudor


TOT CE SCRIETI ESTE FRUMOS ,adevarul ...

24/08/2015 @ 16:04:14
de catre tudor


Calendar

Iulie 2017
LunMarMierJocVinSamDum
 << < > >>
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Anunt

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

rss Sindicalizare

Linkuri

  Sep022015

  13:23:26

  IMIGRATIE _ EMIGRATIE

  IMIGRATIE _ EMIGRATIE

  De ceva timp ne confruntam cu o situatie fara precedent in Europa, o situatie care pune multe probleme unora din tarile afiliate la U.E. Pe langa faptul ca acesti"emigranti" vin amenintand, vin cu pumnul strans in tari, care lor le sunt straine, ei revendica multe alte lucruri care, sincer sa fim, pot fi apasatoare pentru tara care se pregateste ai primi ! Daca punem la socoteala si faptul ca, criza inca dainuie in Europa si nu numai, va inchipuiti ca situatia nu este prea roz ! Sunt _ desigur, nici nu s-ar putea altfel _  tot felul de interpusi care incearca a contracara efectul produs de inversunarea cu care sunt primiti acesti nomazi de catre populatie, insa acestia alcatuiesc doar o parte minora a localnicilor. Ei, chipurile, "coalalizeaza" cu imigrantii, cantandu-le-n struna, si primindu-i cu bratele deschise ! _ haida-de _ as dori sa vad si eu pe acel care pica din picioare de bucurie, in cazul in care ii vin pe nepusa masa "musafiri" ce mai au si pretentii si te mai si ameninta, acasa la tine! Sa fim seriosi, acesti cetateni "cu inima mare" nu sunt altceva, dupa opinia mea, decat rezultatul ordinului venit din partea celor ce finanteaza exodul (ma refer aici, la americani !) 

  In alta ordine de idei, afirm ca respectivii migranti nu sunt altceva decat TERORISTI, respectivul exod urmarind implantarea in inima Europei (alta "strategie" americana !) a acestora tocmai in scopul de a putea stapani, de a putea domina multiplele populatii existente in Europa. Cu totii stim ca, o populatie e cu atat mai usor de manipulat, cu cat in interiorul acesteia se gasesc traditii multiple, religii diferite, feluri de comportament incompatibile si grade de cultura total diferentiate ! Unii spun ca respectivii arabi nu au arme, pentru a fi teroristi, insa aceasta "constatare" este una emisa de cei care gandesc la nivelul unui copil de gradinita ! Pai, cum ar fi fost sa-i vezi pe aproape toti nomazii, inarmati ?! Se mai putea spune ca acestia vin sa ceara clementa din partea Austriei, Germaniei, Olandei etc. de a le acorda azil ? Evident, o asemenea manevra a fost exclusa de la bun inceput ! Aproape 80% dintre emigranti sunt barbati tineri, numai buni de lupta _ insa, figurand printre ei si ceva batrani, cateva femei mai in varsta si niscaiva copii _ pentru figuratie ! Si, inca un argument in plus _  care sta la baza ideii ca s-a dorit, din partea unor organizatii neguvernamentale americane (recte_multimiliardarul evreu George Soros), implantarea de care v-am vorbit ceva mai sus _ consta in faptul ca nu se poate raspunde la o intrebare relativ simpla,si anume : de ce nu au optat acesti cetateni din Irak, Siria, Libia pentru a migra spre tarile din jurul golfului _ Kuweit, Arabia Saudita, Oman, Qatar _ tari cu un inalt nivel de trai ! Mai ales ca, aici, se puteau integra mai usor _  erau mai apropiati si din punctul de vedere al religiei, vorbeau aceeasi limba, fiind mai apropiati si din punctul de vedere al traditiilor, iar distantele nu erau atat de mari ca acelea ce duceau spre Europa ! Vedeti , sunt anumite puncte ce duc doar la ceea ce am mentionat _ implantul islamismului in inima Europei !?

  Problema care ne intereseaza pe noi, esta ca, in Noembrie va trebui sa cantonam 1685 de persoana arabe ! Cifra este valabila acum, insa, dupa cum se preconizeaza in viitorul nu foarte indepartat, ea va creste (la granitele Greciei deja au sosit alti emigranti_1700 persoane)! Probabil si pentru Romania cifra va creste. Multi dintre acestia vor incerca sa se stabileasca in Romania, deci durata de 2 ani, cat s-a estimat sederea lor aici, nu va mai fi valabila, aceasta stare de lucruri presupunand ca respectivii "musafiri" vor avea nevoie nu numai de hrana, apa si celelalte necesitati primare _ lor le mai trebuie asigurate educatia, sanatatea, invatatul unei limbi straine(romana) etc. Intrebarea mea este : de ce sa facem toate aceste eforturi din moment ce adevarata identitate a tinerilor islamisti ar fi cea de care v-am amintit anterior ? Dorim, neaparat sa ne facem rau cu mana noastra ?!? 


  ILIE DOROFTEI,
  presedinte al C.J.Mures a
  PARTIDULUI COMUNIST ROMAN-XXI


  Admin · 257 vizualizari · Scrieti un comentariu

  Link permanent catre articolul complet

  http://comunism.blogest.ro/Comunism-b1/IMIGRATIE-_-EMIGRATIE-b1-p28.htm

  Comentarii

  Acest articol nu are Comentariu momentan


  Scrieti un comentariu

  Statutul noilor comentarii: Publicat

  Url-ul dvs. va fi afisat.


  Va rugam introduceti codul continut de imagini


  Textul comentariului

  Optiuni
     (Salveaza numele, emailul si url-ul in cookies.)