Ideologia marxista

Ultimele comentarii

nu este rusinos sa spui ca ...

24/08/2015 @ 16:12:12
de catre tudor


TOT CE SCRIETI ESTE FRUMOS ,adevarul ...

24/08/2015 @ 16:04:14
de catre tudor


Calendar

August 2017
LunMarMierJocVinSamDum
 << < > >>
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Anunt

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

rss Sindicalizare

Linkuri

  Dec112015

  14:14:32

  EUROSCEPTICISMUL, in viziunea PARTIDULUI COMUNIST ROMAN-XXI

  Exista mult scepticism fata de Uniunea Europeana, chiar antipatie si acest lucru se datoreaza fatului ca aceasta organizatie actioneaza in mod elitist, neluand in seama ca, in afara elitelor sociale din tarile afiliate U.E., mai sunt si cetateni care nu se inscriu in clasa mai sus amintita. Ceea ce s-a numit Constitutia Europeana, trebuia sa apropie Bruxelles-ul de oameni, inbunatatindu-si legislatia, insa, nu asa s-a intamplat _ ca atare, a fost respinsa in Franta si Olanda. A urmat refacerea sa prin Tratatul de la Lisabona, dar nici acesta n-a avut o soarte mai buna, Tratatul de la Lisabona fiind validat ( vorba vine) dupa o perioada de opt ani ! Deci, oare, ce a putut sa lipseasca respectivului tratat ?! Evident, un angajament popular,noile legi avand nevoie de aportul ministrilor si a guvernelor tarilor europene, precum si de sustinerea Parlamentului European, insa, dupa cum am specificat mai sus, U.E. s-a dovedit a fi impenetrabila ! Elitele Bruxelles-ului conduc astazi popoarele europene cu dispret total,ignorandu-le !
  In aceeasi ordine de idei,trebuie specificat ca UE se amesteca in politica interna a statelor,aceasta fiind valabila si in cazul Romaniei_printre altele,ma refer si la referendum-ul de trista amintire in scopul demiterii presedintelui Basescu, plebiscit la care a fost o rata mare de participare la vot,insa nu a putut fi validat deoarece nu a fost indeplinit acel cvorum de 50%+1, impus de catre UE !Cu alte cuvinte,degeaba poporul roman doreste o schimbare,caci daca UE nu vrea,nu se poate realiza nimic_Basescu ocupand,in continuare fotoliul de presedinte! Un amestec cat se poate de nerusinat in problemele interne ale Romaniei, ceea ce nu ar fi trebuit sa se intample! Nu avem nevoie sa primim lectii de democratie din partea acestei institutii cu un profund caracter 
  anti-democratic si care-i condusa de indivizi nealesi de cetatenii Europei si care,deci,nu pot fi demisi prin vot _ ma refer la Herman von Rompuy-pres. al Consiliului European _ o atitudine autoritara,frizand aroganta o constatam si la Viviene Riding-vicepr.al Comisiei Europene _ la Jose Manuel Baroso-pres. al Comisiei Europene, precum si la alti functionari publici care sunt platiti,culmea,din banii nostri,adica ai contribuabilului european !

  De asemenea,trebuie adaugat faptul ca romanii nu s-au pronuntat printr-un referendum asupra unei chestiuni atat de importanta,cum ar fi aderarea la UE ! Nu s-au luat in calcul aspiratiile poporului roman,de parca acesta nici n-ar fi existat _ o dovada ca noi nu constituim pentru UE decat un debuseu,o piata de desfacere pentru produsele de mana a doua ! Mai trebuie adaugat faptul ca,din tarile foste comuniste se poate recolta forta de munca ieftina si,nu in ultimul rand,resursele solului si ale subsolului romanesc,ca si al celorlalte tari est europene,sunt cat se poate de agreate de  Uniunea Europeana ! Pe drept cuvant,UE e o institutie ce se ghideaza dupa reguli mafiote,o institutie NEOCOLONIALISTA in adevaratul sens al cuvantuluii !
  Deci,iata de ce Romania e considerata o tara de mana a doua in cadrul UE si ne putem considera chiar o colonie a acesteia _ multi au afirmat lucrul acesta si inclin sa le dau dreptate !

  PARTIDUL COMUNIST ROMAN-XXI,din care fac si eu parte, este impotriva austeritatii,este pentru o Europa unita de idealuri sociale,o Europa care sa apere demnitatea cetatenilor,care sa nu se supuna corporatiilor transnationale ! De asemenea,PSR combate tratatul de piata comuna intre UE su SUA,care tratat nu face altceva decat sa distruga ceea ce s-a castigat pana-n prezent de catatenii europeni !
  Nu poti fi un bun european decat daca reprezinti si aperi interesele patriei din care faci parte,restabilind democratia nationala,asta insemnand ca vocea poporului tau sa poata fi receptata la Bruxelles ! Nu trebuie permis nici unei organizatii internationale sa recurga la amenintari si la intimidare , sufocandu-ne cu birocratia lor ! Nu suntem cobaii nimanui si,cu atat mai putin ai UE ! Multi Europeni (Marea Britanie,Grecia,Spania,Ungaria etc.)ar dori sa abandoneze relatiile cu aceasta UE si sa-si vada mai departe de cooperare,de comert,insa fara amestecul unionistilor.Ma bucur ca si in Romania numarul euroscepticilor,printre care ma numar si eu,de buna seama,a crescut formidabil ! Poate,cu ajutorul lui Dumnezeu, vom fi si noi in stare,nu peste mult timp,sa spunem un NU hotarat Uniunii Europene !!


  "ROMANIA RESPECTATA_EUROPA CORECTATA" !!!

  ILIE DOROFTEI,presedinte al CJ Mures a 
  PARTIDULUI COMUNIST-XXI ROMAN

  Admin · 321 vizualizari · Scrieti un comentariu

  Link permanent catre articolul complet

  http://comunism.blogest.ro/Comunism-b1/EUROSCEPTICISMUL-in-viziunea-PARTIDULUI-COMUNIST-ROMAN-XXI-b1-p32.htm

  Comentarii

  Acest articol nu are Comentariu momentan


  Scrieti un comentariu

  Statutul noilor comentarii: Publicat

  Url-ul dvs. va fi afisat.


  Va rugam introduceti codul continut de imagini


  Textul comentariului

  Optiuni
     (Salveaza numele, emailul si url-ul in cookies.)