Ideologia marxista

Ultimele comentarii

nu este rusinos sa spui ca ...

24/08/2015 @ 16:12:12
de catre tudor


TOT CE SCRIETI ESTE FRUMOS ,adevarul ...

24/08/2015 @ 16:04:14
de catre tudor


Calendar

August 2017
LunMarMierJocVinSamDum
 << < > >>
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Anunt

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

rss Sindicalizare

Linkuri

  Nov262015

  17:42:52

  EROARE sau INCOMPETENTA A JUSTITIEI din ROMANIA !?


  Pur si simplu nu mai inteleg nimic ! Nu stiu daca justitia romaneasca este, de fapt, o justitie in adevaratul inteles al cuvantului, sau, o pseudojustitie!? Nu stiu cine a avut interesul ca aceasta (justitia) sa fie atat de slab reprezentata, insa cert este ca daca am copiat modelul american de justitie, unde femeile detin o pondere cu mult mai insemnata, comparativ cu barbatii, am savarsit e grava eroare ! Dupa toate probabilitatile, statul roman va avea inca mult de platit din cauza proceselor pierdute la CEDO, din cauza faptului ca magistratii romani nu sunt in stare sa discearna, sa distinga binele de rau _ nu sunt in stare sa judece impartial _ nu sunt in stare sa fie cinstiti, sa fie loiali jurisprudentei si nu intelegerilor marunte, mercantile, meschine si, in ultima instanta, necinstite !

  In incercarile noastre de a ne relua denumirea ce ni se cuvine (de aproximativ cinci ani ne tot razboim !), aceea de PARTIDUL COMUNIST ROMAN, am fost respinsi de catre Tribunalul Bucuresti ! De ce ? Aceasta este solutia la care au ajuns magistratii din Romania, ca nu trebuie permisa reaparitia un partid politic cu aceasta denumire, de partid comunist ! Iarasi revin si intreb _ de ce ? Pentru ca, comunismul a fost un sistem greu de suportat de catre populatie, pentru ca a fost totalitar, bla-bla, bla-bla, bla-bla etc. Dar, intreb eu (iarasi), in acest caz de ce s-a permis de catre magistratii din Romania inscrierea in Registrul Partidelor Politice a Partidului Alianta Socialista, a Partidului  Alternativa Socialista si, in sfarsit, a Partidului Socialist Roman ?!? Cum s-a permis inscrierea lor din moment ce in programul acestora se mentioneaza in mod cat se poate de clar, ca :
  _ "PARTIDUL SOCIALIST ROMAN este un partid autentic de stanga, cu un program de inspiratie MARXISTA ..."
  _ "PARTIDUL SOCIALIST ROMAN este continuatorul traditiilor miscarii socialiste, COMUNISTE, si muncitoresti din ROMANIA."
  _ "PARTIDUL SOCIALIST ROMAN isi propune sa revitalizeze traditiile inaintate romanesti, sa contribuie la reconstructia si dezvoltarea miscarii                   socialiste si COMUNISTE din ROMANIA".   etc. etc.     Exemplele de acest gen pot continua !
  Deci, nu inteleg motivatia pertinenta a respingerii cererii noastre de reluare a vechii denumiri a partidului, din moment ce in Programul partidului scrie 
  negru pe alb ca suntem continuatori ai comunistilor !? Imi poate explica cineva acest lucru ?! Pentru mine ramane un mister ! Sau, poate ca politicienii
  se tem de aparitia pe buletinele de vot a PCR, acest lucru facand sa incline balanta in favoarea respectivului partid ?! Poate asta ii deranjeaza foarte serios pe "bravii" nostri politicienii ! Ei stiu ca daca noi,comunistii,reusim sa accedem in Parlamentul Romaniei, vor avea tot timpul in coaste pe cineva care sa le zadarniceasca intr-o extrem de mare masura activitatile necinstite _ hotii, minciuni, coruptie etc. Intr-un fel, le dau dreptate ! Nici eu, daca as avea asemenea preocupari, ca ale lor, nu m-as simti foarte comod intr-o atare situatie ! Un singur lucru as dori sa mai relev _ inca nu am primit raspunsul de la CEDO in problema mentionata !! Dar, s-ar putea sa-l primim chiar inaintea sarbatorilor ! Ce ziceti de aceasta posibilitate, "mult prea stimati politicieni" !? Ar fi un "cadou binemeritat" pentru toti politicienii din Romania , asa-i ?! Mai ales ca raspunsul va fi, dupa cum il banuiti si voi, in favoarea noastra, a comunistilor !


  Biroul de presa al  
  PARTIDUL SOCIALIST ROMAN

  Admin · 328 vizualizari · Scrieti un comentariu

  Link permanent catre articolul complet

  http://comunism.blogest.ro/Comunism-b1/EROARE-sau-INCOMPETENTA-A-JUSTITIEI-din-ROMANIA-b1-p31.htm

  Comentarii

  Acest articol nu are Comentariu momentan


  Scrieti un comentariu

  Statutul noilor comentarii: Publicat

  Url-ul dvs. va fi afisat.


  Va rugam introduceti codul continut de imagini


  Textul comentariului

  Optiuni
     (Salveaza numele, emailul si url-ul in cookies.)