Ideologia marxista
Sunt COMUNIST si nu regret !

Ultimele comentarii

nu este rusinos sa spui ca ...

24/08/2015 @ 16:12:12
de catre tudor


TOT CE SCRIETI ESTE FRUMOS ,adevarul ...

24/08/2015 @ 16:04:14
de catre tudor


Calendar

Noiembrie 2015
LunMarMierJocVinSamDum
 << <Sep 2017> >>
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Anunt

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

rss Sindicalizare

Linkuri

  Afisarea articolelor postate in: Decembrie 2015

  Dec222015

  Lovitura de stat din Decembrie '89

  Sau implinit 26 ani de la lovitura de stat din Dec.'89, una din cele mai dramatice momente ale istoriei romanesti! In timp ce unii afirma ca a fost revolutie_vorbe goale_membrii si simpatizantii Partidului Comunist Roman, argumenteaza cu fapte concrete, ca in Dec.'89 a fost vorba de o lovitura de stat, data de indivizi_tradatori ai poporului roman! Din pacate,multi dintre acestia au ocupat si ocupa diferite functii in structurile statului,sustinuti material si financiar de servicii ale statelor care aveau oarece interese in Romania, in acest mod distrugandu-se  economia nationala prin instrainarea celei mai mari parti din proprietatea statului Roman,a bogatiei solului si subsolului, aratandu-ne adevaratul motiv pentru care acestia au pornit o 
  lupta crunta impotriva ROMANIEI! "Revolutionarii", nu au aparut instantaneu in Dec.'89, ei, in cea mai mare parte, fiind cei care au provocat lipsurile in anii 80,facandu-ne viata un calvar,fapt dovedit prin tot ceea ce au facut dupa 1989. Dupa preluarea puterii, au demonstrat ca, pe langa "calitatea" de tradatori, mai detin si pe acele de incompetenta, impostura si infractionalitate! Intradevar, prin dezinformare si manipulare, evenimentele din'89 s-au bucurat de o insemnata participare populara, insa, n-a trecut mult timp si participantii au inceput sa inteleaga adevaratul sens al acestor manipulari si, mai rau, au inteles ca au fost alaturi de acesti criminali odiosi! Poporul, dupa ce s-a lasat folosit ca o masa de manevra in savarsirea unor crime, acum au devnit victime ale faptelor lor ! Partidul nostru condamna Parchetul General,Parchetul Militar si, mai nou, DNA-ul pentru tergiversarea anchetelor initiate in vederea elucidarii faptelor criminale savarsite in 1989 si, mai mult, pentru inchiderea DOSARULUI REVOLUTIEI ! Era previzibila aceasta solutie deoarece vinovatii de respectivele crime au fost cei care au contribuit din plin la LOVITURA DE STAT, dupa care, au preluat puterea si,intr-o forma sau alta, au condus Romania 26 ani! In plus, ce alta solutie sa se fi asteptat in acest dosar, atata timp cat procurorul Dan Voinea, participant activ la lovitura de stat, in loc sa fie anchetat pentru fapte criminale,a fost desemnat anchetator al respectivelor evenimente_cu alte cuvinte,"lupul a devenit paznic la oi" !? In concesinta, s-a cerut redeschiderea dosarelor crimelor din '89, insa,solutionarea acestora sa fie facuta in conformitate cu legile in vigoare si nu in interesul criminalilor, asa cum s-a facut in ultimul sfert de veac !
  In 22 Decembrie, zi comemorativa, Partidul Socialist Roman a adus un pios omagiu victimelor care si-au pierdut viata in cadrul acestor tragice evenimente !
  Un alt lucru,in legatura cu LOVITURA E STAT si simbolizand-o,de altfel, este demn de a fi semnalat_este vorba de DRAPELUL ROMANIEI,care,dupa cum bine stim cu totii,a fost gaurit ! Acesta inseamna un atac la independenta,suveranitatea si intergritatea statului ! Cei care au participat la lovitura de stat au fost foarte transparenti,alegand bine simbolul! Acestia ne-au anuntat ca,in viitor,Romania nu va mai fi un stat independent si suveran,iar indepartarea stemei a fost cat se poate de explicita,adica,s-a dat a intelege ca romanii nu vor mai fi proprietari ai avutiilor solului si subsolului, ai muntilor,apelor si padurilor _ asa cum s-a si intamplat, de altfel ! Asadar, cine a facut dovada unei clipe de luciditate, a inteles ca lovitura de stat a avut ca obiectiv transformarea Romaniei in colonie, iar poporul roman, intr-un popor de sclavi! Cel mai trist este ca si azi, unii flutura cu mandrie DRAPELUL GAURIT, facand dovada inconstientei, ori, mai rau, a tradarii ! P.C.R.condamna atitudinea pasiva a parlamentarilor, a guvernantilor precum si a tuturor presedintilor Romaniei, care au asistat si asista la modul cum flutura drapelul gaurit al tarii ! De aceea, noi cerem tuturor factorilor raspunzatori, initierea unei legi care sa prevada o pedeapsa cu privare de libertate pentru toti acei care mai flutura acest drapel gaurit sau pentru cei care se fac vinovati de atentarea, de orice fel, la integritatea simbolului nostru national !!

  Biroul de presa al 
  PARTIDULUI COMUNIST ROMAN-XXI


  Admin · 280 vizualizari · Scrieti un comentariu
  Dec112015

  EUROSCEPTICISMUL, in viziunea PARTIDULUI COMUNIST ROMAN-XXI

  Exista mult scepticism fata de Uniunea Europeana, chiar antipatie si acest lucru se datoreaza fatului ca aceasta organizatie actioneaza in mod elitist, neluand in seama ca, in afara elitelor sociale din tarile afiliate U.E., mai sunt si cetateni care nu se inscriu in clasa mai sus amintita. Ceea ce s-a numit Constitutia Europeana, trebuia sa apropie Bruxelles-ul de oameni, inbunatatindu-si legislatia, insa, nu asa s-a intamplat _ ca atare, a fost respinsa in Franta si Olanda. A urmat refacerea sa prin Tratatul de la Lisabona, dar nici acesta n-a avut o soarte mai buna, Tratatul de la Lisabona fiind validat ( vorba vine) dupa o perioada de opt ani ! Deci, oare, ce a putut sa lipseasca respectivului tratat ?! Evident, un angajament popular,noile legi avand nevoie de aportul ministrilor si a guvernelor tarilor europene, precum si de sustinerea Parlamentului European, insa, dupa cum am specificat mai sus, U.E. s-a dovedit a fi impenetrabila ! Elitele Bruxelles-ului conduc astazi popoarele europene cu dispret total,ignorandu-le !
  In aceeasi ordine de idei,trebuie specificat ca UE se amesteca in politica interna a statelor,aceasta fiind valabila si in cazul Romaniei_printre altele,ma refer si la referendum-ul de trista amintire in scopul demiterii presedintelui Basescu, plebiscit la care a fost o rata mare de participare la vot,insa nu a putut fi validat deoarece nu a fost indeplinit acel cvorum de 50%+1, impus de catre UE !Cu alte cuvinte,degeaba poporul roman doreste o schimbare,caci daca UE nu vrea,nu se poate realiza nimic_Basescu ocupand,in continuare fotoliul de presedinte! Un amestec cat se poate de nerusinat in problemele interne ale Romaniei, ceea ce nu ar fi trebuit sa se intample! Nu avem nevoie sa primim lectii de democratie din partea acestei institutii cu un profund caracter 
  anti-democratic si care-i condusa de indivizi nealesi de cetatenii Europei si care,deci,nu pot fi demisi prin vot _ ma refer la Herman von Rompuy-pres. al Consiliului European _ o atitudine autoritara,frizand aroganta o constatam si la Viviene Riding-vicepr.al Comisiei Europene _ la Jose Manuel Baroso-pres. al Comisiei Europene, precum si la alti functionari publici care sunt platiti,culmea,din banii nostri,adica ai contribuabilului european !

  De asemenea,trebuie adaugat faptul ca romanii nu s-au pronuntat printr-un referendum asupra unei chestiuni atat de importanta,cum ar fi aderarea la UE ! Nu s-au luat in calcul aspiratiile poporului roman,de parca acesta nici n-ar fi existat _ o dovada ca noi nu constituim pentru UE decat un debuseu,o piata de desfacere pentru produsele de mana a doua ! Mai trebuie adaugat faptul ca,din tarile foste comuniste se poate recolta forta de munca ieftina si,nu in ultimul rand,resursele solului si ale subsolului romanesc,ca si al celorlalte tari est europene,sunt cat se poate de agreate de  Uniunea Europeana ! Pe drept cuvant,UE e o institutie ce se ghideaza dupa reguli mafiote,o institutie NEOCOLONIALISTA in adevaratul sens al cuvantuluii !
  Deci,iata de ce Romania e considerata o tara de mana a doua in cadrul UE si ne putem considera chiar o colonie a acesteia _ multi au afirmat lucrul acesta si inclin sa le dau dreptate !

  PARTIDUL COMUNIST ROMAN-XXI,din care fac si eu parte, este impotriva austeritatii,este pentru o Europa unita de idealuri sociale,o Europa care sa apere demnitatea cetatenilor,care sa nu se supuna corporatiilor transnationale ! De asemenea,PSR combate tratatul de piata comuna intre UE su SUA,care tratat nu face altceva decat sa distruga ceea ce s-a castigat pana-n prezent de catatenii europeni !
  Nu poti fi un bun european decat daca reprezinti si aperi interesele patriei din care faci parte,restabilind democratia nationala,asta insemnand ca vocea poporului tau sa poata fi receptata la Bruxelles ! Nu trebuie permis nici unei organizatii internationale sa recurga la amenintari si la intimidare , sufocandu-ne cu birocratia lor ! Nu suntem cobaii nimanui si,cu atat mai putin ai UE ! Multi Europeni (Marea Britanie,Grecia,Spania,Ungaria etc.)ar dori sa abandoneze relatiile cu aceasta UE si sa-si vada mai departe de cooperare,de comert,insa fara amestecul unionistilor.Ma bucur ca si in Romania numarul euroscepticilor,printre care ma numar si eu,de buna seama,a crescut formidabil ! Poate,cu ajutorul lui Dumnezeu, vom fi si noi in stare,nu peste mult timp,sa spunem un NU hotarat Uniunii Europene !!


  "ROMANIA RESPECTATA_EUROPA CORECTATA" !!!

  ILIE DOROFTEI,presedinte al CJ Mures a 
  PARTIDULUI COMUNIST-XXI ROMAN

  Admin · 320 vizualizari · Scrieti un comentariu