Ideologia marxista
Sunt COMUNIST si nu regret !

Ultimele comentarii

nu este rusinos sa spui ca ...

24/08/2015 @ 16:12:12
de catre tudor


TOT CE SCRIETI ESTE FRUMOS ,adevarul ...

24/08/2015 @ 16:04:14
de catre tudor


Calendar

Mai 2016
LunMarMierJocVinSamDum
 << <Aug 2017> >>
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Anunt

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

rss Sindicalizare

Linkuri

  Afisarea articolelor postate in: 17/06/2016

  Iun172016

  "Binefaceri" ale UE-USA pentru Romania !

  Traim vremuri tulburi punandu-ne intrebarea cea mai importanta _ Ce ne-a adus USA-UE !? Fara prea multe vorbe, punem pe tapet o parte din "marile binefaceri" si anume :
  1._Pierderea suveranitatii si autonomiei Romaniei !
  2._Scaderea drastica a nivelului de trai !
  3._Existenta coruptiei la modul general, pusa la cale de statul mafiot, sub obladuirea UE-USA !
  4._Distrugerea sistemului sanatatii ! 
  5._Distrugerea sistemului de educatie _ pe langa faptul ca sunt o sumedenie de deficiente semnalate de catre forurile de resort si nu numai, s-a  adoptat, nu cu mult timp in urma, de vajnicii nostri intelectuali, scoatere obiectului ISTORIE din programa scolara precum si atribuirea unei alte denumiri a acestuia si anume _'Educatie 
  pentru societate".Cu alte cuvinte, prin aceasta tactica, se aduce un prejudiciu major fiintei poporului roman ! Dar nu numai istoria are de suferit  
  de pe urma inteleptilor nostri profesori (n.a.-a se citi "tradatori de neam") care "conlucreaza" din greu la elaborarea unor reguli si denumiri idioate,  ci, si alte materii precum biologia, fizica, chimia si chiar si Limba Romana !   
  6._Desfiintarea agriculturii, otravirea alimentelor, defrisarea padurilor, otravirea solului prin fracturare hidraulica etc.!
  7._Inversarea ierarhiei valorilor: la conducere, au fost promovati oameni mai putin dotati intelectual, cu carente grave in ce priveste cinstea si  patriotismul,   iar cei cu adevarat merituosi fiind obligati, ori sa paraseasca tara, ori sa renunte in favoarea neispravitilor !  
  8._Vanzarea catre straini, a avutiei solului si subsolului, de catre cei pe care nu-i intereseaza Romania, ci, doar innnavutirea personala si de grup! 
  9._ Migrarea in masa a cetatenilor, in special a celor intre 25-45 ani, provocand astfel un derapaj demografic fara precedent in Romania, constuind in 
  acest mod o stopare a strategiei durabile in ce priveste dezvoltarea economica a tarii ! 
  s.a.m.d.

  In acest context, antipatia fata de aceasta U.E. a crescut considerabil, cei mai multi dintre concetatenii nostri traind cu ideea ca ar fi fost cu mult mai bine pentru  noi, romanii, daca nu eram afiliati acestei uniuni. Insa, nu numai in Romania exista aceste idei ANTI-UE, ci, si in multe alte tari _ Anglia, Grecia, Bulgaria, Elvetia (care si-a depus cererea de aderare cu ceva timp in urma, iar acum , si-a retras-o !) si, chiar si in randurile poporului german exista asemenea rabufniri de nemultumire cu privire la UE ! E ridicol ca, in "intelepciunea" lor, cei ce conduc Romania, nu se sesizeaza de aceste aspecte, obligandu-i pe conationalii nostri sa se intrebe daca acesti "mareti" conducatori au e gand sa mai conlucreze si in favoarea cetateanului roman, sau nu !  

  ILIE DOROFTEI, 
  pres. al O.J.Mures a 
  PARTIDULUI COMUNIST ROMAN-XXI  

  Admin · 203 vizualizari · Scrieti un comentariu